Prezent dla kota
Opinie o Prezentdlakota
Wspaniale! (5/5)
Opinie:
23 pozytywnych 
2 negatywnych 

Całkowita ocena została obliczona na podstawie  25 opinii zebranych za pośrednictwem serwisu Facebook w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Przeczytaj wszystkie opinie

Najczęściej kupowane

Prezentdlakota

Średnia ocena: Wspaniale! (5/5)

Poznaj opinie z naszego profilu na Facebook: https://facebook.com/175382735846808

24.05.2019, 07:41:10
Pozytywna
Bardzo szybka dostawa, polecam
24.05.2019, 07:41:10
Pozytywna
Kot zachwycony. Gorzej mąż, który z pracy musiał przynieść 30kg żwiru w promocji;)))
24.05.2019, 07:41:10
Pozytywna
polecam żwirek. Rewelacja
05.12.2019, 09:12:05
Pozytywna
najlepszy piasek z jakiego korzystam od dłuższego czasu, wiele już wypróbowałam Ale ten najlepszy!!!czas realizacji super...polecam!!!!
05.07.2019, 03:15:04
Pozytywna
Szybko dostawa i dużo produktów ☺️
05.06.2019, 18:46:46
Pozytywna
Ekspresowa dostawa, korzystne ceny, bieżąca informacja o zamówieniu. Polecam.
24.05.2019, 07:41:10
Pozytywna
Duży wybór * karmy ,Żwirki,akcesoria ..Bardzo szybka dostawa 😆 i rewelacyjne ceny ...
24.05.2019, 07:41:10
Negatywna
Szkoda że nie ma opcji " tak i nie" . ze wszystkich obietnic nie spełnia jednej dla mnie istotnej na tyle że już nie kupię. Żałuję, bo zwirek przyjemny. Jednak fakt że na dnie kuwety robi sie "cementowa glajcha" go dyskwalifikuje, dramatycznie przywiera do dna, plastikowa łopatka mi sie zlamala, ratowalam się drewnianą łopatką kuchenną, żadne kombinowanie z iloscią żwiru w qwecie nic nie daje. Przywiera i już. Nosi się gorzej niz Cats Best. No żaluję, ale już nie kupię.Przed oceną zużyte 30 kg.
24.05.2019, 07:41:10
Pozytywna
Żwirku używamy od dłuższego czasu i nasz kotek jest zadowolony. Żwirek całkowicie pochłania zapachy. Polecamy
24.05.2019, 07:41:10
Pozytywna
Bardzo dobry żwirek w zachęcającej cenie. Szybka, sprawna wysyłka. Zamawiam po raz czwarty.
24.05.2019, 07:41:10
Pozytywna
polecam! szybka wysylka, poidełko/fontanna przepiekna. Kot zadowolony :)
24.05.2019, 07:41:10
Pozytywna
żwirek super! koty bardzo zadowolone i ja też! żwirek ładnie pachnie i spełnia swoje wymogi. Gorąco polecam!!!
04.09.2019, 19:05:28
Pozytywna
Szybka realizacja zamówienia i wszystkie produkty zgodne z opisem. Polecam
04.09.2019, 06:52:48
Pozytywna
Szybka dostawa. Wszystko sprawnie
04.08.2019, 21:06:46
Pozytywna
Fajnie się zbryla, ładnie pachnie i kotom bardzo pasuje. kolejne zamówienie i jest ok
04.07.2019, 19:06:15
Pozytywna
polecam zakupy z tej firmy :)
04.05.2019, 20:33:21
Pozytywna
super zwirek!pachnie nie kurzy sie❤️
04.05.2019, 20:18:49
Pozytywna
Rewelacyjny żwirek dla kotów. W końcu nie ma żwirku w całym domu. Dobrze się zbryla i fajnie pachnie👍
04.02.2019, 21:26:19
Pozytywna
Co tu dużo pisać, najlepszy żwirek na rynku.
04.02.2019, 08:22:01
Pozytywna
Żwirek bardzo dobrej jakości.Fajnie się zbryla ,nie pyli i ładnie pachnie.Jestem bardzo zadowolona.Polecam.
04.01.2019, 10:13:27
Negatywna
Żwirek, istotnie mniej pyli, zbryla jak każdy inny. Pochłania zapachy. Nosi się na łapkach kotów. Zamówienie rozłożone na dwie dostawy. Żwirek dotarł jako pierwszy. Na drugą część zamowienia ciągle czekam, piąty dzień.
24.05.2019, 07:41:10
Pozytywna
Bardzo dobrej jakości żwirek. Idealnie się zbryla, pochłania zapachy, pyli się mniej, niż bentonit. Zamówiłam po raz kolejny. Jestem w 200% zadowolona. Kupiłam również podkładkę pod miseczki, świetna, higieniczna, łatwa w czyszczeniu. Zgrzebło do wyczesywania sierści również świetne. Cieszę się, że zostałam powiadomiona o tym, że zamówienie zostało podzielone na dwie wysyłki. Żwirek otrzymałam ekspresowo. Będę zamawiać kiedy skończą się zapasy :)
24.05.2019, 07:41:10
Pozytywna
Dobra jakość przystępne ceny
24.05.2019, 07:41:10
Pozytywna
Świetna kuweta,dobra jakość,przystępna cena
24.05.2019, 07:41:10
Pozytywna
Mój kot jest zachwycony zabawkami 😺 żwirek jest pierwszą klasa 👍 kica miała problemy z pecherzem, a ten żwirek jest dla niego odpowiedni 💕 ceny odpowiednie do jakości 💲

Opinie klientów

Najlepszy żwirek na rynku. Moje koty nie chcą już załatwiać się do innego :)

Magdalena Nawara

Miła obsługa, szybka realizacja zamówienia, jakość żwirku doskonała, moje koty są zadowolone, ale przede wszystkim elastyczność i profesjonalizm pani, która ze mną rozmawiała na najwyższym poziomie, nic tylko zamawiać, ja jak na razie nie zmienię dostawcy.

Wioletta Dziadek

Ja i moje pięć kotków bardzo dziękujemy za dodatkowy antybakteryjny żwirek do zamówienia. Pozdrawiamy serdecznie :)

Anna Szczecińska-Godyń