Prezent dla kota
Opinie o Prezentdlakota
Wspaniale! (5/5)
Opinie:
25 pozytywnych 
0 negatywnych 

Całkowita ocena została obliczona na podstawie  25 opinii zebranych za pośrednictwem serwisu Facebook w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Przeczytaj wszystkie opinie

Najczęściej kupowane

Prezentdlakota

Średnia ocena: Wspaniale! (5/5)

Poznaj opinie z naszego profilu na Facebook: https://facebook.com/175382735846808

27.03.2019, 04:29:31
Pozytywna
Świetna kuweta,dobra jakość,przystępna cena
27.03.2019, 04:29:31
Pozytywna
Mój kot jest zachwycony zabawkami 😺 żwirek jest pierwszą klasa 👍 kica miała problemy z pecherzem, a ten żwirek jest dla niego odpowiedni 💕 ceny odpowiednie do jakości 💲
27.03.2019, 04:29:31
Pozytywna
żwirek sie zbryla ,nie przywiera do kuwety Jest super
27.03.2019, 04:29:31
Pozytywna
Jedzonko dla moich kotków posmakowało,ze żwirku też są zadowolone
27.03.2019, 04:29:31
Pozytywna
Przyjazny i ekonomiczny piasek dla kota.
27.03.2019, 04:29:31
Pozytywna
Produkty najwyższej jakości, polecam wszystkim.
27.03.2019, 04:29:31
Pozytywna
Bardzo miła obsługa. dobry żwirek i szybka dostawa
27.03.2019, 04:29:31
Pozytywna
Świetny żwirek - ładnie się zbryla i pochłania nieprzyjemne zapachy.
03.12.2019, 17:42:20
Pozytywna
Świetny żwirek , szybka dostawa ... suuper cena POLECAM JA i moje DWA KOTY 😽😽😽👏
03.11.2019, 19:51:50
Pozytywna
Zarówno ja jak i kot jesteśmy bardzo zadowolone z zakupów.😁 Kot wprost nie może oderwać się od ceramicznych misek, żwirek bardzo dobrze się zbryla i pochłania zapach, drapak został zaakceptowany zanim został do końca rozpakowany😌
03.11.2019, 17:47:43
Pozytywna
Super szybko przyszła przesyłka. Żwirek najlepszy jakiego dotąd używałam. Rysiek przeszczesliwy a cóż ważniejszego niż szczęście z Prezentu dla Kota :)
03.10.2019, 23:51:38
Pozytywna
super serwis! polecam też mysz interaktywna - warta każdej złotówki - moje koty wprost ja uwielbiają bo zabawa jest na całego - podrzucanie gryzienie łapanie a ona cały czas im ucieka 🤗😄😂
03.04.2019, 12:26:31
Pozytywna
Bardzo dobry żwirek i tani nie roznosi się fajnie się zbryla.
03.03.2019, 08:56:19
Pozytywna
Żwirek dobrej jakości, pachnie wszędzie ☺️
03.02.2019, 19:43:14
Pozytywna
Pełen profesjonalizm, przemiła obsługa. Serdecznie polecam.
03.01.2019, 19:41:33
Pozytywna
Super podejście do klienta. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu.
27.03.2019, 04:29:31
Pozytywna
Polecam żwirki tego producenta. Wydajne, właściwie nie pylą, bardzo dobry stosunek jakości do ceny. No i szybka dostawa!
27.03.2019, 04:29:31
Pozytywna
Ze wszystkich żwirków, które dotychczas stosowałam w kociej kuwecie, ten jest najlepszy: wydajny, świetnie chłonie zapachy, nie chrzęści, nie roznosi się na łapkach po całym domu i to że wyrzucam do kosza, a nie do toalety zupełnie mi nie przeszkadza.
27.03.2019, 04:29:31
Pozytywna
Bardzo fajny żwirek dla kociaków .Miła obsługa telefoniczna.Czekam właśnie na zamówione żwirki i zabawkę dla kociaków moich.
27.03.2019, 04:29:31
Pozytywna
Super zwirek zeolitiwy! Polecam
27.03.2019, 04:29:31
Pozytywna
super bezzapachowy żwirek.polecam szybką dostawa
02.11.2019, 06:31:26
Pozytywna
Prezent dla kota to bardzo fajny żwirek, który ładnie pachnie, fajnie zbryla i jednocześnie jest wydajny. Jedynym minusem jest to, że zbrylony żwirek przykleja się do dna ( dość porządnie) pomimo grubej warstwy. Ale ogólnie polecam.
02.10.2019, 07:47:50
Pozytywna
Zaczęłam używać bezzapachowy żwirek dla kotki, która przestała załatwiać się do kuwety i pomogło- kotce widocznie bardziej odpowiadał niż drewniany. Polecam zarówno żwirek jak i dostawcę
02.09.2019, 20:47:26
Pozytywna
02.09.2019, 18:03:51
Pozytywna
Bardzo dobrej jakości produkty; żwirek jest super, dobrze maskuje zapachy, zbryla się, gama zapachowa jest dość obszerna, tak samo wagowa. Szybka realizacja zamówień i wysyłka. Należy również pochwalić tutaj bardzo dobrą obsługę klienta i profesjonalne podejście.

Opinie klientów

Najlepszy żwirek na rynku. Moje koty nie chcą już załatwiać się do innego :)

Magdalena Nawara

Miła obsługa, szybka realizacja zamówienia, jakość żwirku doskonała, moje koty są zadowolone, ale przede wszystkim elastyczność i profesjonalizm pani, która ze mną rozmawiała na najwyższym poziomie, nic tylko zamawiać, ja jak na razie nie zmienię dostawcy.

Wioletta Dziadek

Ja i moje pięć kotków bardzo dziękujemy za dodatkowy antybakteryjny żwirek do zamówienia. Pozdrawiamy serdecznie :)

Anna Szczecińska-Godyń